Häät Valkoinen Alusta Meijia Uk 10 Keväällä 7 Kengät Nro Pumput Tikari Naisten Kiiltonahka Naisten 8 11 2017 Uusi 9 Erittäin Korkokenkiä BPBAgw

Vaasan kaupunki Sosiaalityö- ja perhepalvelut / Perheneuvola Vaasa Vaasa
Työavain: 
VSA905-03-89-18
Hakuaika alkaa: 
20.9.2018
11 Naisten Alusta 10 Pumput 2017 Uk Tikari Korkokenkiä Keväällä Meijia Kengät 8 Naisten Kiiltonahka Uusi Erittäin Valkoinen 7 9 Häät Nro Hakuaika päättyy: 
4.10.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.11.2018, tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Vaasan kaupunki hakee psykologia perheneuvolaan vakituiseen virkaan.

Vaasan perheneuvola tarjoaa monipuolista asiantuntija-apua perhe-elämän erilaisiin haastaviin tilanteisiin. Perheneuvolan tehtävänä on tukea lapsen myönteistä kehitystä sekä perheiden hyvinvointia ja toimivuutta. Vaasan perheneuvolan tiimiin kuuluu kolme psykologia ja kolme sosiaalityöntekijää, johtava psykologi ja konsultoiva lastenpsykiatri.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.
Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen hallinta, kielitaitoluokka I (kielitodistus).

Arvostamme sitä, että sinulla on kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä ja että omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ja kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Terapiakoulutus (esim. perheterapia) luetaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 3639,60€/kk (100%)
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) sekä rokotustodistus. Ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Organisaation kuvaus

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Lännen kultarannikolla on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti kahdella kielellä toimivassa kaupungissa on 67 000 asukasta. Joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, jossa on mahdollisuuksia vaikka mihin.
Tule Vaasaan, Suomen energisimpään kaupunkiin!

Yhteystiedot

Johtava psykologi Carina Borg puh. 06 325 2657
Palvelualuejohtaja Marja Mustonen puh. 040 7569 617